(+373) (0) 22 541030, 68459599, 68213355; info@aconsulting.md
 
ÎMPREUNĂ AVANSĂM ÎN EXCELENȚĂ!

 

Consultanță și training în afaceri

Сompania ADVANCED CONSULTING SRL este creată în rezultatul unor programe de dezvoltare a întreprinderilor mici şi mijlocii în Republica Moldova, implementate în parteneriat cu organizaţii din ţară şi Elveţia. Compania noastră are la dispoziţie atât de experţi locali, cât şi din România, Elveţia şi SUA.

 

CLIENŢII NOŞTRI

 

Dintre toate instruirile la care am participat, Advanced Consulting organizează cele mai bune şi utile instruiri în domeniul managementului. Trainerii, tehnicile de predare şi materialele sunt excepţional de utile.

Radislav Nahaba

Seminarele organizate de Advanced Consulting în colaborare cu compania elveţiană Swiss Consulting Group mi-a ajutat să am o altă percepţie asupra afacerilor şi care m-au convins să înţeleg importanţa excelenţei şi a eficienţei în managementul companiei pe care o conduc.

Ion Istrati

Beneficiind de seminarele şi consultaţiile companiei dumneavoastră am reuşit să-mi reorganizez lucrurile în aşa fel încît afacerea să devină o activitate ce îmi oferă maxima plăcere.

Vadim Osipov

La trainingurile organizate de Advanced Consulting am avut ocazia să aflu lucruri noi din practica europeană. Toți vorbitorii au experiență europeană.

Ion Rîbca

Am învăţat cum să fim deferiţi şi să venim cu ceva nou pe piaţă.

Veronica Rusnac