Consultanță și instruire Advanced Consulting

 
handshake isolated on business background


Сompania ADVANCED CONSULTING SRL este creată în rezultatul unor programe de dezvoltare a întreprinderilor mici şi mijlocii în Republica Moldova, implementate în parteneriat cu organizaţii din ţară şi Elveţia. Compania noastră are la dispoziţie atât de experţi locali, cât şi din România, Elveţia şi SUA.

 

Scopul serviiciilor de afaceri Advanced Consulting

Obiectivul principal al companiei noastre constă în promovarea şi dezvoltarea întreprinderilor din Republica Moldova la un nivel profesionist şi excelent prin servicii de training şi de consultanţă, contribuind astfel la crearea valorii adăugate. Pentru atingerea acestui obiectiv noi avem o colaborare strânsă cu holdingul elveţian Swiss Consulting Group SCG AG, organizaţia elveţiană Swiss Create şi Institutul de Dezvoltare a Afacerilor din cadrul Universităţii “Divitia Gratiae” din Chişinău.

 

Clienţii noştri

 
 

Ce spun clienţii noştri?

 

Seminarele organizate de Advanced Consulting în colaborare cu compania elveţiană Swiss Consulting Group mi-a ajutat să am o altă percepţie asupra afacerilor şi care m-au convins să înţeleg importanţa excelenţei şi a eficienţei în managementul companiei pe care o conduc.

Ion Istrati

Beneficiind de seminarele şi consultaţiile companiei dumneavoastră am reuşit să-mi reorganizez lucrurile în aşa fel încît afacerea să devină o activitate ce îmi oferă maxima plăcere.

Vadim Osipov

La trainingurile organizate de Advanced Consulting am avut ocazia să aflu lucruri noi din practica europeană. Toți vorbitorii au experiență europeană.

Ion Rîbca

Am învăţat cum să fim deferiţi şi să venim cu ceva nou pe piaţă.

Veronica Rusnac