Parteneri

 SCG_Logo01

Compania ADVANCED CONSULTING este partener strategic cu holdingul elveţian Swiss Consulting Consulting Group SCG AG, care întruneşte mai multe companii de consultanţă şi de training din Europa cu experţi notorii într-un anumit domeniu de afaceri.
 

Swiss-Create-1

De asemenea, compania noastră este partner al organizaţiei elveţiene Swiss Create în elaborarea programelor de dezvoltare a IMM-urilor în Republica Moldova şi străinătate, precum şi proiecte de promovare a innovaţiilor în afaceri.

 

persolog logo Moldova

Pentru servicii în domeniul dezvoltării personalităţii şi a modelelor de personalitate ADVANCED CONSULTING este partner oficial PERSOLOG pentru Republica Moldova şi CSI. Certificările şi materialele PERSOLOG te ajută să cunoşti principalele tendinţe comportamentale ale echipei, să sporeşti capacităţile de vînzări, să conduci şi să motivezi profesionist echipa etc. Trainerii şi specialiştii în resursele umane, care doresc să obţină instrume profesioniste în evaluarea personalităţii şi sporirea capacităţilor echipei, au posibilitatea de a obţine Certificare Persolog în Republica Moldova.